• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 99,-

Onderhoud

byBiehl wordt met passie ontworpen en vakkundig gemaakt. Door ze met veel liefde te dragen en rekening te houden met de volgende onderhoudstips houd je jouw byBiehl sieraad stralend. 

Alle byBiehl sieraden bestaan uit 925 zilver ook wel Sterling zilver genoemd. Sterling zilver  van het eerste gehalte wat neer komt op 92.5 % puur zilver en 7.5 % van ander metaal omdat puur zilver te zacht is om te verwerken. Elk byBiehl sieraad is handgemaakt en gezandstraald, gepleisterd, geoxideerd, zwart gerodineerd of 14-karaats verguld. Het is BELANGRIJK om te weten dat  oxidatie en goudcoating tijdens het dragen van de sieraden slijten.

  • Gebruik nooit huishoudelijke artikelen om je sieraden te reinigen. Hiermee riskeer je dat er  een laagje op je sieraden vormt.

  • Om de duurzaamheid van uw sieraden te verlengen, raden wij je aan jouw sieraden af ​​te doen tijdens het sporten, schoonmaken, baden/douchen, zwemmen, slapen en zonnebaden. Voorkom dat jouw sieraden in contact komen met haarlak, crèmes, parfums of cosmetica.

  • Als zilver in aanraking komt met lucht kunnen de sieraden geleidelijk van kleur veranderen. Het is wellicht een goed idee om jouw sieraden in een luchtdichte zak of kast te bewaren wanneer je deze niet draagt om dit proces te vertragen.

  • De houdbaarheid van de vergulde laag op een sieraad hangt af van hoe vaak je het draagt. De oppervlakte van vergulde sieraden kunnen sneller slijten als het sieraad tegen harde oppervlaktes aankomt.

Hoe maak ik mijn sieraden schoon?
Er zijn veel manieren om sieraden schoon te maken. Zilveren items niet geen vergulde laag hebben, kun je met en milde zeep een zachte tandenborstel schoonmaken vervolgens drogen met een zachte doek.  Bij de meeste juweliers kun je schoonmaakvloeistoffen en poetsdoeken kopen. Voor vergulde items kunt je het beste een zachte doek gebruiken. Gebruik niet zilverpoets voor servies om je sieraden te reinigen. 

 

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.