• Gratis verzending vanaf € 50
  • Bestellingen op werkdagen vóór 15:30u worden dezelfde dag verzonden.
  • Let op: byBiehl is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging bij de vervoerder
byBiehl gives back to nature

byBiehl gives back to nature

Jungle Ivy –  We want to give back to our beautiful world.

We zijn trots dat we de eerste 50.000 mangrovebomen hebben geplant.

Onze collective Jungly Ivy heeft als doel om er fantastisch uit te zien bij elke vrouw én, nog belangrijker; als doel om terug te geven aan de natuur. Onze wereld heeft meer nodig dan ‘mooie ideeën’, namelijk dat er actie wordt ondernomen. Voor elk verkocht item uit de Jungle Ivy collectie plant byBiehl een mangroveboom. Geen enkele boom absorbeert meer CO2 dan de mangroveboom. Help de wereld waar we van houden te beschermen! 

De Jungle Ivy collectie bestaat uit oorbellen, armbanden, kettingen en ringen. Deze komen zowel in zilver en in verguld. Bekijk en koop de ‘Ivy Jungle’ collectie hier.  

De keuze voor mangrovebomen is gemaakt omdat deze dubbel zoveel CO2 absorbeert in vergelijking met andere tropische bomen. ‘’The trees are supposed to help save us.” Van alle bomen in de tropische regenwouden wereldwijd, komt de mangrove minder dan 1% voor, waardoor de keuze voor deze boom snel gemaakt was. Er is dus echt behoefte aan elke nieuwe mangrove.  

De bomen zijn geplant in Madagaskar en Indonesië en versterken niet alleen de omgeving, maar heeft ook een sociaal economisch voordeel. De aanleg creëert werk voor de lokale bevolking én het maakt hen experts in het planten en verzorgen van mangrovebomen. 

Maak jij het verschil? 

Wil je ook het verschil maken? 
Met de hashtag #byBiehlgivesbacktonature willen we meer aandacht geven aan het mangrove-initiatief. Als deze hashtag meer dan 500 keer wordt gebruikt, met een foto van de Jungle Ivy sieraden, planten wij 1000 nieuwe Mangrove bomen! 

Wij hopen dat jullie bij willen dragen om dit initiatief te verspreiden met de hashtag #byBiehlgivesbacktonature, en ook anderen wilt motiveren om dit te delen. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk mangrovebomen planten! 

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.