• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 99,-

byBiehl – De officiële byBiehl webshop van Nederland en België

Het verhaal van byBiehl begon ruim 10 jaar geleden in Denemarken. Charlotte Biehl startte toen met het ontwerpen van tijdloze en persoonlijke sieraden. De byBiehl collectie is uitgegroeid tot een veelzijdige collectie sieraden bestaande uit kettingen, hangers, oorbellen, ringen en armbanden. De sieraden zijn van hoge kwaliteit sterling zilver, goud verguld en 14 kt. goud en gaan voor eeuwig mee. Net als de persoonlijke verhalen die de sieraden met zich meedragen!

byBiehl collectie 100% recycled
De byBiehl collectie bestaat uit 100% gerecycled sterling zilver en verguld goud. Het is belangrijk om het verschil te maken en het goede te doen. Om zilver en goud uit de mijnen te winnen zijn er chemische en schadelijke middelen nodig. Er is al veel zilver en goud gewonnen wat niet gebruikt wordt. Dit is natuurlijk erg zonde! De oplossing is het hergebruiken van al het zilver en goud wat er al is. De materialen zijn even zuiver én als nieuw wanneer je het opnieuw verwerkt.

De sieraden van byBiehl zijn duurzaam in design en kwaliteit. De ontwerpen zijn tijdloos en passen bij elke gelengenheid. De collectie bevat  sieraden die persoonlijk zijn en een verhaal vertellen. Alle sieraden zijn met elkaar te combineren, dus een collectie is nooit gedateerd. In plaats daarvan kunnen alle sieraden simpelweg ‘vernieuwd’ worden door ze weer te combineren met een item uit een nieuwere collectie.

#byBiehlgivesbacktonature
byBiehl gaat zo duurzaam mogelijk te werk, oftwel ethisch en eerlijk ondernemen. Zo zijn de sieraden ontworpen met het oog op een lange levensduur, de fabrikanten worden zorgvuldig geselecteerd én we geven terug aan de natuur. Iets teruggeven aan de natuur vind je onder andere terug in Jungly Ivy en Jungle Vine collecties. Voor ieder verkocht item uit de collecties wordt een mangroveboom geplant. Geen enkele boom absorbeert meer CO2 dan de mangroveboom. Help de wereld waar we van houden te beschermen!

De keuze aan sieraden is ontzettend groot en de combinaties zijn daardoor eindeloos. Raak geïnspireerd door de verhalen die de sieraden met zich meedragen. Doe alvast wat inspiratie op via ons lookbook! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting op je eerste aankoop!

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.